Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corneliu Caraion nu mai este asociat al firmei Carco Grup SRL

ro

04 Oct, 2015 17:34 3869 Marime text
 
În Monitorul Oficial 5452 a fost publicată Hotărârea numărul 3 , în care asociații societății Carco Grup SRL, Corneliu Caraion și Mirela Cristina Caraion, au luat decizia să copteze în societate , în calitate de asociat prin aport la capitalul social al firmei cu suma de 25 lei, persoana juridică Agrosar Compani SRL.
 
De asemenea, Corneliu Caraion s-a retras din societate din calitatea de asociat, prin cesionarea la valoarea nominală a unei părți sociale, reprezentând suma de 25 lei, din capitalul social al firmei, către asociatul Mirela Cristina Caraion. Însă el nu părăsește de tot firma, urmând să preia postul de administrator.
 
Ca urmare a coptării societății Agrosar Compani SRL, prin aport la capital social și retragerea lui Corneliu Caraion prin cesionare către Mirela Cristina Caraion, capitalul social al firmei Carco Grup SRL, este în valoare de 550 lei, din care Mirela Cristina Caraion deține suma de 525 lei cu o cotă de participare la profit și pierderi de 99%, iar Agrosar Compani SRL cu o cotă de 1%.
 
Amintim că omul de afaceri constănţean, Corneliu Caraion, a fost arestat preventiv în ianuarie 2012, pentru 29 de zile. Surse avizate spuneau la acea dată că lui Caraion i s-ar imputa fapte legate de evaziune fiscală cu cereale. Alături de el, judecătorii constănţeni au dispus arestarea preventivă şi a lui Luigi Pescaru.
 
 

Sursa foto: migreat.fr
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii