Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornea Vom continua protestele indiferent de rezultatul negocierilor de marti

ro

09 May, 2010 20:08 1035 Marime text

Liderii sindicatelor din învăţământ sunt hotărâţi să respecte graficul protestelor. Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Aurel Cornea, a spus că este posibil să iasă în stradă chiar de săptămâan viitoare.

"Noi o să avem o întâlnire cu Colegiul Liderilor şi apoi toate cele patru federaţii reprezentative din învăţământ vor stabili modalităţile concrete de acţiune. Nu admitem această curbă de sacrificiu, ca atare începem protestele de săptămâna viitoare", a explicat Cornea.

Sindicaliştii din învăţământ sunt hotărâţi să nu renunţe nici la greva generală pe termen nelimitat programată pentru finalul acestui an şcoalar, în iunie.

În privinţa negocierilor purtate azi cu Traian Băsescu, liderul FSLI a spus că au cerut să se susţină titularizarea în învăţământ. "Preşeditnele şi-a arătat susţinerea ca titularizarea să nu fie pe post ci la nivel local, la nivelul judeţului", a spus Cornea.

Şi preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin a spus că vor respecta calendarul protestelor. "Rămâne să vedem în cursul zieli de mâine(luni n.r.) , o să ne comunicăm oficial punctul de vedere. Noi rămânem în calendarul de proteste stabilit. Marţi, Federaţia Agrostar se va afla în stradă. Ce-a dea- doua acţiune, din 19 mai, a BNS rămâne şi ea în picioare. Urmează să vedem ce se va întâmpla la reuniunea de marţi, asta în condiţiile în care vom avea acces la informaţii", a spus Costin.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii