Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:21 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Crețu - România duce lipsă de armata de experți pe care alte state o au

ro

30 Sep, 2016 22:54 662 Marime text
România duce lipsă de armata de experți pe care alte state o au, a spus Corina Crețu, astăzi, la întâlnirea cu primarii din municipiile reședință din zona de Nord-Est.

„Din păcate, în general nu avem proiecte. În ceea ce privește infrastructura, de exemplu, pentru perioada 2014 - 2020, acest domeniu beneficiază de 'proiectele fazate', pentru că, altfel, proiecte noi nu avem. Este clar că trebuie să ridicăm nivelul calității realizării proiectelor”, a declarat, pentru Agerpres, Corina Creţu.

„Până la urmă, nu putem blama nici Comisia Europeană, nici ministerele. Proiectele nu se elaborează nici la Bruxelles, nici în ministere. Se elaborează pe teren. (...) Ar trebui să fim mai puțin populiști, să încercăm să ne aplecăm asupra economiei reale și asupra nevoilor cetățenilor, să ne dăm seama că avem nevoie de ingineri, economiști, de specialiști care să realizeze aceste proiecte, efectiv de manageri de proiect. Cred că din acest punct de vedere România duce lipsă de armata de experți pe care alte state o au”, a mai spus Creţu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii