Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Creţu începe astăzi o vizită de trei zile la Bucureşti

ro

10 Mar, 2015 13:08 558 Marime text
Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, începe astăzi o vizită de trei zile la Bucureşti, în timpul căreia va arăta ce oportunităţi de finanţare există, cu bani europeni, pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Pe agenda sa va fi şi "Masterpanul de transport pentru România", conform e-politic.ziuanews.ro.
 
Corina Creţu se întâlneşte astăzi cu ministrul transporturilor, după ce luna trecută a declarat că, la nivelul Comisiei Europene, se aşteaptă ca România să depună în mod oficial "Masterplanul pe transport" în ultima variantă.
 
Totodată, la capitolul absorbţie de fonduri europene în cadrul politicilor de coeziune, potrivit Ministerului Fondurilor Europene, România a încasat în acest an peste 565 de milioane de euro de la Comisia Europeană, pentru cereri de plată transmise în 2014, mai notează sursa citată.
 
Ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, a anticipat că la sfârşitul acestui an România va ajunge la o rată de absorbţie de aproximativ 80%. 2015 este un an extrem de important, pentru că e ultimul în care mai putem cheltui fondurile alocate de UE pentru perioada de programare 2007-2013.

Ti-a placut articolul?

Comentarii