Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Ar fi luat şpagă Copreședintele PNL, Vasile Blaga, așteptat la DNA

ro

28 Sep, 2016 09:41 1719 Marime text
Copreședintele PNL, Vasile Blaga, este așteptat, în această dimineață, la DNA Ploiești. Politicianul unde va fi audiat într-un dosar de corupție.
 
Surse apropiate anchetei au declarat că Blaga ar fi fost citat pentru a se prezenta în fața anchetatorilor în calitate de suspect, potrivit Agerpres.

UPDATE 2, ora 11.10

Procurorii vorbesc de comisioane de 10% la contracte cu statul, care ar fi fost încasate pe filiera acestui trafic de influență pentru ca anumite firme să beneficieze de contractele din bani publici. Sumele obținute astfel ajung la sute de mii de euro, arată date preliminare din această anchetă, spun surse judiciare, potrivit Digi 24.

UPDATE 1, ora 10.01

Am fost ieri chemat telefonic. Nu ştiu despre ce este vorba. Vorbim pe urmă", a declarat Blaga la sosirea la DNA, citat de stiripesurse.ro.

„Surse judiciare susțin că e vorba de bani pentru campania electorală și că denunțătorul ar fi cel de la Tehnologica Radion. Surse apropiate anchetei au declarat că acesta ar urma să fie audiat într-un dosar de trafic de influenţă, faptele fiind comise în perioada 2009-2012. În această perioadă, Blaga ar fi intervenit pentru acordarea unor contracte în mod preferenţial, au mai precizat sursele citate pentru Agerpres. Ar fi vorba de denunțuri făcute în închisoare”, scrie stiripesurse.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii