Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil mort, în condiţii suspecte, după ora de sport

ro

22 Sep, 2017 08:29 1826 Marime text
Un copil de nouă ani, elev la o şcoală din Teleorman a murit ieri după ce i s-a făcut rău la ora de sport. Băiatul s-a prăbuşit din picioare din senin, iar profesorul l-a transportat de urgenţă la cabinetul medical. Poliţia a dechis o anchetă pentru moarte suspectă, întrucât băiatul nu era cunoscut cu afecţiuni.

Potrivit Digi24, copilul de nouă ani se juca alături de ceilalţi colegi de clasă în momentul în care s-a prăbuşit la pământ sub privirile neputincioase ale învăţătoarei şi profesorului de sport.

În momentul în care copilului i s-a făcut rău, în curtea şcolii, profesorul de sport l-a luat în brate și l-a dus la cabinetul medical din sat care se află la o distanță foarte mică, de 10-20 de metri.

„Era în stare de inconştienţă, nu mă pricep, dar nu avea nicio nicio reacţie. Căpătase o culoare vineţie, l-am luat de mânuţa şi îl strigăm să îşi revină”, a declarat învăţătoarea Doiniţa Zopotilă.

Medicii de pe ambulanţă s-au chinuit zadarnic să-l readucă la viaţă. Nici părinţii şi nici dascălii nu îşi pot explica de ce copilul a făcut stop cardiorespirator, mai ales că nu-l ştiau să sufere de vreo boală.

Directoarea școlii a declarat că potrivit avizelor medicale, băiatul era clinic sănătos.

Conducerea şcolii gimnaziale a demarat o anchetă. În paralel, şi poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii