Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil lăsat cu rănile infectate după ce a fost mușcat de câini. Părinții îi acuză pe medici de neglijență

ro

29 Sep, 2017 22:03 1723 Marime text
Părinţii unui copil de 12 ani sunt siderați de atitudinea unor medici de la spitalul din Oneşti. Aceștia îi acuză pe doctori că ar fi cusut rănile băiatului lor fără a le curăța înainte. Astfel, părinții au descoperit o piatră cât un ou de porumbel, ce ar fi putut să producă o infecţie fatală.

Copilul în vârstă de 12 ani a ajuns la sptalul din Onești după ce a scăpat ca prin minune din colţii unor câini de luptă.


”Am văzut că rana aia a început să se desfacă. Azi-dimineață mă jucam cu el, am văzut că iese ceva din rana copilului. Am depistat că este o piatră cât un ou de porumbel, cam așa.”, a afirmat Sorin Darie, tatăl copilului.


Potrivit Digi 25, părinţii l-au dus imediat pe băiat la Spitalul Judeţean din Bacău.

Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău, a declarat că în plaga copilului se afla un corp străin. Băiatul va rămâne internat pentru a i se aplica tratamentul adecvat.

Părinții copilului vor cu orice preţ ca medicul care s-a ocupat de fiul lor să plătească.


”Îl vom da în judecată şi vom face plângere la Colegiul Medicilor pentru domnul doctor care l-a cusut. Deocamdată nu îi ştim numele, atât ştim cine a fost de gardă la urgenţe la Oneşti. Vom afla şi îl vom da în judecată pentru că aşa ceva...cum poţi să uiţi o piatră de dimensiunea oului de porumbel de nu vezi într-o rană aşa de mare? E imposibil aşa ceva!”,  declară mama băiatului.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii