Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil atacat de o haită mare de câini (video)

ro

13 Sep, 2013 11:44 3568 Marime text
De ceva timp, pe facebook, circulă un filmuleţ, din care nu poate fi stabilită, cu certitudine, localitatea unde s-a petrecut întâmplarea.
Cu toate acestea, se vede foarte clar cum un copil, de circa 10-12 ani, este atacat de o haită de vreo 10-15 câini.
Unul dintre câini, primul care a atacat, este foarte agresiv şi îşi înfige destul de tare colţii în ghiozdanul copilului.
Numai intervenţia unui locatar care mătura zăpada în apropiere a făcut ca bietul copil să scape cu viaţă.
Întregul filmuleţ poate fi accesat aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • myth 13 Sep, 2013 23:59 Bey "EU" ....esti nebun, sau esti orb?? Ca era acum 15 ani ...ca era acum 100 de ani ...ca era acum un an, ....nimeni nu da cu pietre in ei, nimeni nu ii intarata ...si acei caini sar pe acel copil. Ti'as spune multe legate de: gura, gat, morti, mama...samd, dar educatia ma face sa fiu cuvincios. Sunteti pur si simplu de neinteles si nu pricepeti ca este un fapt grav si REAL ...si ca acest rol de aparatori, nu va face decat sa curga, peste alti ceva ani si mai mult sange de caine pe strazi ...pt ca ei se vor inmulti din ce in ce ....
  • EU 13 Sep, 2013 16:29 Ce rost are articolul acesta? Nu aveti niciun fel de date certe si intamplarea a avut loc asta iarna sau cine stie in ce iarna, Dumnezeu stie unde. Acest aricol instiga impotriva cainilor fiindca este postat exact in aceasta perioada. Va respectam ca publicatie...Chiar va stricati firma? Nu trebuie sa fiti in trend cu presa nationala, mai ales ca sunteti singurii care "ati dezgropat" matrapazlacurile firmei de ecarisaj CT.