Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii din Republica Moldova au ajuns la Năvodari

ro

20 Aug, 2011 20:38 1501 Marime text

dsc_0662.jpgConsiliul Local al orasului Navodari a aprobat, la initiativa primarului Nicolae Matei, propunerea ca mai multi copii cu rezultate dintre cele mai bune la invatatura din judetul Covasna sa-si petreaca vacanta in Tabara Navodari. Consiliul Local a aprobat initiativa primarului Nicolae Matei, respectiv HCL nr. 199/28.07.2011 prin care va fi asigurata cazarea si masa pentru un numar de 700 de elevi din judetul Covasna si 50 de copii din Republica Moldova.

Astăzi, in Tabara Navodari, senatorul PSD Nicolae Moga si mai multi consilieri locali din cadrul CL al orasului i-au primit pe cei 50 de copii si doua cadre didactice veniti din Republica Moldova pentru a-si petrece vacanta pe litoralul romanesc, conform HCL 199/28.07.2011. Acestia sunt insotiti de cadre didactice. "Consiliul Local si-a dat acordul pentru ca administratia orasului, din bugetul local sa suporte cheltuielile cu masa si cazarea pentru cei 700 de elevi din Covasna si alti 50 de copii din Republica Moldova. Vorbim de o suma ce nu depaseste valoarea de 500.000 lei. Facem turism de calitate la Navodari, iar acest proiect promoveaza orasul Navodari ca statiune turistica", a precizat primarul Nicolae Matei, care a lipsit de la intalnirea cu copiii din Republica Moldova plecat fiind intr-o delegatie de lucru in Germania.

Facem precizarea ca la inceputul acestei luni au inceput sa soseasca in Tabara Navodari in serii cei 700 de copii merituosi din Covasna, alaturi de profesorii insotitori.

Alaturi de senatorul social democrat Nicolae Moga, au mai participat si consilierii locali au orasului Navodari Nicolae Tudor, Gheorghe Zidaru, Vasile Moruzi si Radu Pandici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii