Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la şcoala nr.1 din Tuzla au sărbătorit în avans Ziua Naţională

ro

30 Nov, 2017 21:20 2047 Marime text
Cu ocazia Zilei Naționale a României, în perioada 28-29.11.a.c., 527 de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1, Tuzla, coordonați de către 26 de cadre didactice au participat cu emoție la activitatea „Mesajul meu pentru România”, contribuind astfel la afimarea identității naționale în context european. școlarii claselor primare și gimnaziale au dansat, cântat și urat țării noastre cele mai sincere gânduri, exprimându-și bucuria de a fi români și de a face cunoscut lumii întregi valorile și însemnele țării noastre, în port na?ional, înăl?ând baloane tricolore .
Pe parcursul celor două zile în instituţia de învăţământ s-au derulat mai multe activități dedicate aceluiași eveniment, atât la nivel preșcolar, cât și primar.
La nivel gimnazial, Consiliul Elevilor din cadrul școlii însoțiți de: directorul instituției prof. Buzan Radu-Emil, consilierul pentru proiecte și programe educative, prof. Mihai Ioana, prof. Comșa Luminița, preotul paroh Vlad Dumitru şi reprezentanți ai Consiliului Local Tuzla și-au adus omagiul eroilor neamului, depunând flori la monumentul ridicat în onoarea celor care s-au jertfit pentru patria română.
La mulți ani, români! La mulți ani, România noastră!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii