Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii cu malformaţii faciale pot fi operaţi de o echipă medici din SUA

ro

19 Apr, 2013 17:48 1334 Marime text

Copiii cu malformaţii faciale, cum ar fi "buza de iepure", pot fi operaţi de o echipă de medici din SUA. Părinţii interesaţi de aceste intervenţii chirurgicale pot lua legătura şi cu medicii de la Spitalul din Craiova.

O şansă în plus pentru copiii cu malformaţii faciale pentru a fi operaţi. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a transmis ieri o adresă de informare tuturor spitalelor din judeţul Vrancea cu privire la campania prin care medicii americani, care vin la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Medicii vor efectua mai multe operaţii de chirurgie facială, plastică şi reparatorie pentru copii în perioada 17 – 26 mai.

Toate intervenţiile se vor desfăşura în cadrul Secţiilor de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, Chirurgie Plastică şi Chirurgie Oro-Maxilo Facială din cadrul Spitalului Judeţean Craiova. Vor fi efectuate operaţii pentru malformaţii faciale, cum ar fi despicături de buză, despicături de palat (cerul gurii), operaţii de corecţie a diverselor atitudini vicioase de la nivelul capului, mainilor şi picioarelor cauzate de cicatrici după arsuri întinse şi profunde, malformaţii congenitale ale mâinii.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii