Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii care ar fi fost abuzaţi la grădiniţa „Micul Regat“, vor fi aduşi în faţa instanţei cu mandat

ro

11 Jul, 2016 14:36 7683 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au acordat un nou termen în dosarul Centrului educaţional „Micul Regat“, unde mai mulţi copii ar fi fost abuzaţi chiar de angajatele unităţii.
 
Dosarul se află pe masa judecătorului Alexandru Bogdan Arhip, din Judecătoria Constanţa, care a decis, potrivit unor surse avocăţeşti, citarea copiilor cu mandate de aducere.

Noul termen a fost stabilit peste două săptămâni.

Reamintim că acest dosar a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar în faţa judecătorilor au fost trimise: Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional, suspectată de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma, îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre, educatoare, dar şi Cristina Manolache, director educativ, bănuite de purtare abuzivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • xy 11 Jul, 2016 22:27 Nimeni nu e las....judecatorul nu tine cont de nimeni si nimic.....iar ceea ce spui ca mai bine nu sesizam nimic e prostie crunta.Copiii vor fi feriti de aceasta decizie abuziva si veti vedea ca tot ceea ce au pus la cale Puflenii&Co va iesi la iveala.
  • elena 11 Jul, 2016 18:01 pentru ca acei parinti sunt niste lasi,si accepta.Acei copii sunt de 5-7 anisori.Cum sa accepti ca parinte sa iti duci cu mandat copilul? ori sunt inconstienti ori prosti.FANI-nu e vorba de sesizare,e prostia omului care inca mai crede in justitia romana.Acea doamna directoare si-a deschis gradinita in continuare,si isi vede de viata si afaceri.
  • fani 11 Jul, 2016 16:07 Decat sa-mi las copilul adus cu mandat mai bine nu mai fac sesizari despre Gradinitele particulare ! Asta-i concluzia ,sa nu mai fie deranjate "micile /mari " afaceri ....