Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copaci tăiați ilegal pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța (galerie foto)

ro

05 Jun, 2019 21:24 3582 Marime text
Miercuri, 5 iunie, au fost executate tăieri de arbori neautorizate pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanta.

În urma verificărilor efectuate de către politiștii locații au fost surprinse și identificate la fata locului 3 persoane fizice care au tăiat arborii, fiind sancționate cu amenzi contravenționale in valoare de 1200 lei. De asemenea, a mai fost sancționată o persoană pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pentru injurii în spațiul public spre consternarea trecătorilor din zonă, persoana in cauză era cea care chemase echipa de muncitori.

Directia Generală Politia Locala Constanta din cadrul Primăriei Municipiului Constanta atrage atenția cetățenilor, că în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Nr.184/2013, modificata privind îmbunătățirea activităților  de gospodărire, protecție mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța este interzisă “distrugerea, ruperea sau tăierea florilor, tăierea arborilor sau arbustilor fără autorizație, tăierea sau ruperea crengilor acestora ori distrugerea trunchiului acestora, inclusiv operațiuni de toaletate, fără acordul prealabil din partea departamentului de specialitate“.  Încălcarea acestor prevederi se sancționează contraventional cu amenda cuprinsă între 400-800 lei pentru persoanele fizice, iar pentru persoanele juridice  între 800-1.000 lei.

„Cetățenii municipiului Constanta sunt rugați sa sesizeze orice încălcare a prevederilor de mai sus la dispeceratul Direcției Generale Politia Locala Constanta, la numarul de telefon 0241484205, email politia.locala@primaria-constanta.ro. sau pe whatsapp 0799606142.Numai împreuna putem asigura un mediu curat, sănătos și în siguranță în municipiul Constanta!”, transmite Poliția Locală Constanța.


Sursă foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii