Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contul de Facebook al lui George Dumitru, sinucigaşul de pe DN1, a fost şters!

ro

29 Sep, 2014 09:10 7428 Marime text
Legiştii vor efectuat azi necropsia în cazul decedaţilor din tragedia rutieră de sâmbătă seara, de pe DN1. Rudele îşi vor lua acasă morţii de la Servicul de Medicină Legală din Ploieşti. Un cortegiu funerar va pleca spre Câmpina cu  cele cinci victime nevinovate, iar o maşină va transporta la Bucureşti trupul lui George Dumitru.
 
Între timp, administratorii Facebook au şters contul lui george Dumitru, după ce acesta a insuflat panică între cunoscuţi pe contul de socializare, anunţând că se va sinucide. Ceea ce se pare că a şi făcut, însă luând alte cinci vieţi, pe lângă a sa. Menţionăm că duminică seara contul de Facebook al lui George Dumitru era încă activ, iar comentariile la ultimul său mesaj continuau să curgă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gica stoica 01 Oct, 2014 03:02 Poate nu a vrut neaparat sa ia pe cineva cu el... Dumnezeu sa il ierte! Daca a stiut ce face si nu i-a pasat ... Sa arda in iad!
  • Virgil Stoian 29 Sep, 2014 15:08 Eu as vrea sa stiu cine-i prietenul sinucigasului care a postat comentariul ala 'genial'cu ''ai impartit durerea ta etc'' sau asa ceva...Daca il stie cineva postati aici va rog, individul ala nu e cu mult mai presus decat sinucigasul criminal in serie...