Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control inopinat al ministrului Sănătății la Spitalul Județean Ploiești. A cerut demisia unui director

ro

30 Mar, 2019 16:04 1130 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut un control inopinat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a găsit mai multe nereguli şi a cerut demisia unui director.

"A constatat mai multe disfuncţionalităţi pe partea de îngrijiri medicale. Pe lângă faptul că la UPU erau aparţinători care aşteptau veşti de la pacienţii care veniseră acolo de mai multe ore, s-a constatat faptul că avem nevoie de mai mulţi doctori pe partea de UPU, avem opt din 24. S-a constatat faptul că nu sunt destui asistenţi sociali care să comunice cu aceşti aparţinători cu privire la pacienţi. Mai multe cabinete neetichetate, care aveau medicamente în ele şi nu se ştia ce fel de medicamente sunt în acele cabinete. În concluzie, mai multe disfuncţionalităţi cu privire la ceea ce priveşte spitalul judeţean", a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.


Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti se află în administrarea Consiliului judeţean, iar Toader spune că se va face o analiză pentru a se lua măsurile necesare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii