Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control amplu la nivel național! Protecția Consumatorului verifică mai multe magazine Jumbo din țară, inclusiv la Constanța

ro

28 Nov, 2019 13:40 5483 Marime text
În cursul serii de 27 noiembrie, în spațiul public au apărut mai multe imagini cu niște produse de pe un site cu nume vulgare, sub sigla magazinului Jumbo. Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au făcut verificări și au ajuns la concluzia că pagina web este falsă. Nu i-a oprit pe inspectorii ANPC, totuși, să efectueze mai multe verificări, în cursul zilei de joi, 28 noiembrie, la mai multe magazine Jumbo din țară, după cum a precizat Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Potrivit Ecaterinei Scînteie, comisar șef adjunct la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța, sunt efectuate verificări inclusiv la magazinul din Constanța, de pe bulevardul Aurel Vlaicu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 29 Nov, 2019 23:58 Chiar aunt curioasa ce control o sa faca. Oare vor vedea produsele fara eticheta? Chiar am sesizat acest lucru cand am ajuns in zona produselor pt par si igiena corporala.