Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Controalele CJPC continuă. Ce au descoperit comisarii în această dimineaţă în Eforie Nord.(galerie foto+video)

ro

22 Aug, 2017 12:55 3139 Marime text


Inspectorii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor au verificat azi dimineaţă mai multe localuri din Eforie Nord.

La autoservirea Berlin au fost descoperite mai multe nereguli. Controale au mai fost efectuate și la alte trei locații din Eforie Nord.

UPDATE: 

În Eforie Nord la Autoservirea Berlin au fost retrase de la comercializare 344 kg diverse produse și materie primă carne, în valoare de aproximativ 23000 de lei. Pentru această abatere și pentru cea a depozitării precare s-a aplicat o amendă de 10.000 de lei. [

Amendă de 30.000 de lei a fost aplicată pentru împiedicarea controlului, în sensul tăinuirii unei zone de depozitare și preparare. S-a luat măsura opririi activității de alimentație publică - restaurant și s-a formulat propunerea de emitere a dispoziției de oprire definitivă!⁠⁠⁠⁠

UPDATE: 

Conform directorului CJPC Constanța, Horia Constantinescu pentru Efendi Kebab s- aluat decizia aplicării unei amenzi de 8000 de lei și s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor, iar la saormeria verificată s-a dispus retragerea a aproximativ 150 kg de produse, oprirea temporară a prestării serviciilorși s-a lăsat o invitație pentru administratori pentru finalizarea cercetărilor. 

UPDATE: La autoservirea Berlin au fost depistate spaţii de depozitare, ascunse organelor de control. Acolo se aflau cantităţi mari de carne şi produse din carne depozitate neconform.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii