Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale la sânge la saloanele de coafură și restaurantele din Constanța

ro

31 Dec, 2015 14:15 1470 Marime text
 
Toate saloanele de coafură lucrează astăzi la foc continuu, deoarece mulți români aleg să îşi petreacă Revelionul în diverse restaurante şi cluburi. Nicio femeie care se respectă nu se duce nearanjată la o petrecere. Aşa că inspectorii Direcției Generale Antifraudă din cadrul ANAF s-au gândit că nu ar face rău să dea o raită prin aceste saloane.
 
Se pare că inspectorii verifică produsele cosmetice, dar și casele de marcat. În prezent,  echipa ANAF a ajuns la un salon de pe strada Primăverii, din Constanța, unde face verificări.
 
Nici restaurantele din municipiu, unde se vor organiza mese festive de Revelion, nu au scăpat. De data asta, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au fost responsabili pentru verificări.
 
Controalele vizează modul în care se depozitează produsele de origine animală care vor fi utilizate la prepararea mâncărurilor, provenienţa lor şi dacă băuturile răcoritoare şi alcoolice se află în termenul de valabilitate.
 
Se pare că verificări se vor efectua şi la laboratoarele de cofetărie care aprovizionează restaurantele cu prăjituri, torturi şi îngheţată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii