Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale la comercianți, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale

ro

21 Apr, 2016 13:16 1483 Marime text
 
Premergător sărbătorilor pascale, polițiștii tulceni desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare.
 
La acțiunile pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, participă polițiști de investigare a criminalității economice, de la ordine publică, poliție rutieră și de la alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu speciliști din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare.
 
În perioada 18 - 20 aprilie a.c., poliţiştii tulceni au desfășurat pe raza județului Tulcea 14 acțiuni de control, în urma cărora au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale în valoare de 45.655 lei din care 14.500 lei pentru fapte de natură economică.
 
Și în perioada următoare polițiștii tulceni vor fi la datorie zilnic pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, asigurarea ordinii și liniștii publice, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, patrimoniul acestora, precum și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii