Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările la locul de joacă de pe aleea Daliei, din Constanța. A fost turnat covorul de cauciuc (galerie foto)

ro

12 Jun, 2019 17:18 1851 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a început lucrările de turnare a covorului de cauciuc în locul de joacă de pe aleea Daliei, ultimul pas pentru ca acest spațiu să fie dat în folosință. 
 
Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, covorul ce a început să fie turnat astăzi este unul antitraumă, multistrat. Primul strat are o grosime de 3 cm și este compus din granule de ciuciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor, iar ultimul este din granule EPDM, granule colorate din cauciuc reciclat cu care se vor realiza diferite desene. Este un sistem permeabil, care nu creează praf și care este creat pentru ca cei mici să se poată juca în siguranță.
 

„Pentru a putea fi folosit, fiecare strat de cauciuc are nevoie de minimum 24 de ore pentru a se întări. Astfel, până când acesta va fi deschis și va fi dat în folosință, revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii