Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet de pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa

ro

18 Feb, 2019 13:45 1525 Marime text
Primăria Municipiului Constanța anunță că se continuă lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet de pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa şi mutarea lor în subteran.
 

”După ce săptămâna trecută s-a lucrat intens la tăierea cablurilor pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, începând de astăzi vor fi eliberați de cabluri stâlpii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Liliacului și strada Caraiman” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 
Lucrările se execută treptat, astfel încât constănțenii să nu fie privați de serviciile operatorilor de telecomunicații. Mai exact, după ce sunt finalizate lucrările de construire a canalizației, operatorii de rețele au timp o perioadă să taie cablurile de pe stâlpi și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii. 

Sursa foto: Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii