Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ce spune Giani Nedelcu Constantin Frăţilă - „Suntem dispuşi să preluăm FC Farul“

ro

07 Apr, 2016 14:21 5431 Marime text
Omul de afaceri constănţean Constantin Frăţilă, fost arbitru de fotbal, a declarat astăzi că el şi alte persoane doresc să preia FC Farul, aşa cum este el la momentul de faţă.

„Vrem să preluăm clubul, aşa cu datorii cum e el, şi dorim să-l ducem în Liga 1. Vorbesc în numele meu şi al mai multor oameni de afaceri constănţeni. O echipă cu asemenea tradiţie ar trebui de urgenţă ajutată să revină în prima divizie. Suntem dispuşi să preluăm Farul aşa cum e el acum, cu datoriile pe care le are. Cu o singură condiţie, să preluăm şi să manageriem noi. Oferta există şi într-un cadru restrâns, dar am făcut-o acum şi publică. Există şi o altă variantă, Academia Farul, care poate fi foarte uşor adusă în zona profesionismului. Dar, momentan, noi dorim să preluăm Farul aşa cum este el“, a spus Constantin Frăţilă.     

Patronul FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat: „Dacă plătesc toate datoriile, sunt perfect de acord să le dau clubul. Dar această discuţie trebuie purtată la finele campionatului, nu acum, la începutul turneului play-off, să bulversăm echipa. Însă, concret, ca să vedem dacă sunt interesaţi cu adevărat de preluarea clubului, să vină acest grup de firme şi să-i ajute pe jucători cu prime la meciul cu Brăila. Dar se umblă cu firimituri, aveam o firmă de pază care ne sponsoriza, iar patronului i s-a sugerat să nu mai vină, astfel că băiatul a reziliat contractul“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii