Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:31 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Chirilă a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Constanţa

ro

11 Sep, 2014 14:16 1459 Marime text
Constantin Chirilă, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal (PDL) a remis astăzi un comunicat de presă opiniei publice, prin care anunţă că şi-a depus demisia din funcţia de de preşedinte al Organizaţiei Municipale PDL Constanţa.

Ieri, la sediul PDL Constanţa a avut loc ședinţa de Consiliu Director Judeţean. În timpul şedinţei, preşedintele Organizaţiei Municipale, Constantin Chirilă, a luat cuvântul şi le-a explicat colegilor că situaţia sa actuală nu îi permite să mai ocupe această funcţie.

Chirilă a menţionat că proiectele personale îl împiedică să se dedice aşa cum şi-ar dori în viaţa organizaţiei municipale. De asemenea, acesta a avut o discuţie cu  Christian Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a PDL. Împreună, cei doi au decis că deocamdată cea mai bună soluţie este să rămânâ cu fucnţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean şi cu statutul de membru al Comisiei de Etică şi Litigii, la nivel naţional. Funcţia de interimat, votată în Consiliul Director, va fi preluată de către profesorul Ioan Solomon, până la organizarea alegerilor.

"În urma discuţiilor purtate cu domnul Chirilă, după ce mi-a explicat importanţa proiectelor în care este implicat momentan, am ajuns la concluzia comună că implicarea sa mai consistenta în atribuțiile de prim-vicepreședinte este cea mai buna soluție. Având în vedere că este printre cei experimentaţi membri ai PDL Constanţa am toată încrederea că, în continuare, colaborarea noastră va fi la fel de solidă ca şi până acum", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, după cum se arată în comunicatul remis redacţiei.
 
De asemenea, Constantin Chirilă a declarat: „Nu plec din PDL, nu aş dori să aud comentarii cum că m-aş fi certat cu cineva sau că părăsesc partidul nici nu se pune problema. Însă, după o analiză îndelungată, am decis să las locul de conducere al organizaţiei municipale unui coleg care are mai multă disponibilitate în ceea ce priveşte activităţile organizatorice şi politice ale partidului”, se mai arată în comunicat.
 
Pe ordinea de zi a ședinţei de Consiliu Director Judeţean s-au aflat teme organizatorice în ceea ce priveşte campania electorală, participarea tinerilor democrat-liberali constănţeni la şcoala de vară, lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la Bucureşti şi mitingul regional ACL de la Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii