Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțenii au marcat Ziua internațională a persoanelor diagnosticate cu cancer la sân

ro

02 Oct, 2016 17:22 1757 Marime text
Câteva zeci de constănțeni au participat sâmbătă, 1 octombrie, la un eveniment pentru marcarea Zilei internaționale a persoanelor diagnosticate cu cancer la sân, care s-a organizat în Piața Ovidiu, în fața Muzeului de Istorie și Arheologie Constanța. Întâlnirea a fost organzată de Fundația Oncologic Rom și Constanța, le eveniment fiind prezenți atât constănţeni care suferă de această afecțiune, dar și cei care comemorează persoane care au pierdut lupta cu cancerul de sân sau care au cunoscuți ce trec prin această problemă de sănătate.

Ca în fiecare an, președintele Fundației Oncologic Rom, Corina Ani Alexandru s-a ras în cap în această zi, în semn de solidaritate cu cei care au avut și au această boală.

 Pe lângă participarea la evenimentul organizat cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor diagnosticate cu cancer la sân au primit materiale informative despre ce înseamnă cancerul de sân și brățări roz.

 ”Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi astă seară, contează enorm pentru cele noi diagnosticate cu cancer să vadă că le pasă prietenilor și celor din jur ceea ce se întâmplă cu ele, vă multumesc oameni buni și frumoși că existați și că ați avut timp să vă plecați inima pentru noi!”, a spus președintele Fundației Oncologic Rom, Corina Ani Alexandru, într-o postare pe o rețea de socializare.
 
Sursa foto: Facebook/Corina Ani Alexandru
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii