Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii pot câştiga un autotursim. Vezi cum

ro

22 Jun, 2012 14:55 1173 Marime text

Eco-Rom Ambalaje a lansat campania de informare, educare şi responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor de ambalaje: Ai colectat, Ai câştigat!.

Campania se derulează în perioada 18 iunie - 28 iulie 2012, în 23 de oraşe din ţară, printre care şi Constanţa. Astfel, constănţenii care vin în perioada 25 iunie - 28 iulie la containerele de colectare selectivă şi aduc minimum 10 deşeuri de ambalaje au şansă de a câştiga premii eco pe loc şi de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.

Mecanismul de înscriere în tombolă este foarte simplu. Participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru fiecare 10 deşeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil in toate reţelele de telefonie mobilă. Campania Ai colectat, Ai câştigat! face parte dintr-o serie de iniţiative derulate anual cu obiectivul de a informa şi educa cetăţenii pentru a colecta selectiv deşeurile de ambalaje în vederea reciclării.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii