Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni, la Atelierele de Teatru Comunitar și Artă Activă

ro

03 Sep, 2012 22:26 1316 Marime text

Joi, 6 septembrie 2012 ora 18:00, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti va avea loc evenimentul final de prezentare şi diseminare a proiectului Ateliere de Teatru Comunitar și Artă Activă.

Atelierele au avut loc în Bucureşti (30 iulie - 5 august), în comuna Limanu, judeţul Constanţa (13 - 20 august) şi în comuna Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud (21 - 27 august). Alături de coordonatorul proiectului, Bogdan Georgescu, vor fi prezenţi şi vor vorbi despre experienţa şi proiectele dezvoltate în cadrul atelierului cei şase participanţi selectaţi în urma concursului de aplicaţii, urmate de o discuţie cu publicul.

Asociația O2G a lansat, la data de 4 mai 2012, un concurs de aplicaţii pentru participarea la un program de tehnici și metode de lucru pentru Teatrul Comunitar prin ATELIERE pentru studenți și absolvenți de teatru. Selecţia a fost realizată de către Irina Gâdiuţă - regizor, David Schwartz - regizor şi Bogdan Georgescu - regizor. Fiecare atelier s-a desfășurat prin lucru direct cu comunități implicate în proiecte anterioare ale O2G, precum Turneu la Țară, RahovaNonstop, Construiește-ți comunitatea!, KickStart Limanu, Teatrul Nescris din Șanț - prima formă de teatru comunitar din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii