Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul care a spart email-urile lui Igaş şi Blaga are interdicţie la internet

ro

27 Apr, 2012 00:54 1120 Marime text

Bărbatul care ar fi spart conturile de email ale lui Traian Igaş, Vasile Blaga şi ale altor politicieni va fi cercetat în libertate, după ce Tribunalul Bucureşti a respins definitiv, joi, recursul procurorilor DIICOT, dar i-a interzis hackerul-ului să folosească internetul, pe perioada cercetărilor.

Tribunalul Bucureşti (TB) a dezbătut, joi, recursul procurorilor DIICOT împotriva deciziei luate la 4 aprilie de Judecătoria Sectorului 5, prin care s-a respins propunerea anchetatorilor de arestare preventivă a lui Florin Nicolae - fost jandarm la Constanţa.

La termenul de joi al procesului, anchetatorii au arătat în instanţă că se impune arestarea lui Nicolae, pe motiv că acesta, după ce a fost demarată ancheta, ar fi încercat să spargă şi contul de email al procurorului de caz.

După deliberări, TB a respins recursul procurorilor DIICOT, stabilind cercetarea acestuia în libertate. Judecătorii i-au impus lui Nicolae o serie de obligaţii, una dintre ele fiind aceea de a nu folosi internetul pe perioada cercetărilor în dosar.

Sursa: http://www.mediafax.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii