Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Adrian Nicolaescu a fost mandatat de premier să conducă Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor

ro

29 Feb, 2012 15:40 2567 Marime text

subprefect_adrian_nicolaescu_07.jpgSecretarul general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), Adrian Nicolaescu, a fost mandatat, de premierul Mihai Răzvan Ungureanu să conducă instituţia, până la numirea unui nou secretar de stat în locul lui George Costin.

Luni, George Costin a fost eliberat din postul de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, după ce a fost reţinut pentru acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită. Marţi, Costin a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de magistraţii Tribunalului Argeş.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, George Costin, care la momentul producerii faptelor era preşedinte al Asociaţiei "Decembrie 1989 Metrou România", este cercetat pentru infracţiunile de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine de bani sau de foloase necuvenite, în formă continuată, spălare a banilor, în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat.

 Adrian Nicolaescu a fost subprefect liberal al Constanţei, pe vremea prefectului Dănuţ Culeţu.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihon Corneliu 04 Feb, 2013 13:16 Un foarte bun profesionist in administratia publica, onest, toata stima!