Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Ponor Îmi lipseau podiumul, bucuria de a termina pe primul loc, emoţia...

ro

14 May, 2012 02:17 1394 Marime text

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, duminică, după Campionatele Europene de la Bruxelles, la care a câştigat aurul la bârnă şi pe echipe, precum şi argintul la sol, că i-au lipsit podiumul, bucuria de a termina pe primul loc şi emoţia victoriei.

"Mi-au lipsit toate, podiumul, bucuria de a termina pe primul loc, emoţia, toate aceste lucruri pe care le simţi când concurezi. Când m-am retras, acum patru ani, aveam probleme la spate, nu mai eram în formă, iar acum mă simt mai puternică", a spus constănţeanca Ponor.

Agenţia France Presse notează, într-un material intitulat "Revenirea cu aur a Cătălinei Ponor, starul JO din 2004", că românca a demonstrat la Campionatele Europene că nu a revenit în competiţii pentru a face figuraţie la Jocurile Olimpice. Cătălina Ponor, "una dintre eroinele Jocurilor Olimpice de la Atena, din 2004", cu trei medalii de aur, a revenit anul trecut în competiţii, după o pauză de aproape patru ani, pentru a ajuta România să se califice la JO.

"Poate că toată lumea este surprinsă, însă nu şi eu", a declarat Ponor, cu un buchet de flori în mână şi un zâmbet larg. "Victoria la bârnă este foarte importantă, pentru că arată că am revenit duăpă mai mulţi ani petrecuţi acasă, dar îmi mai lipseşte aurul la sol, deşi sunt mulţumită pentru Larisa Iordache", a adăugat ea.

România a încheiat participarea la Campionatele Europene de gimnastică de la Bruxelles, cu şase medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).

Sursa: http://www.mediafax.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marcel Iorga 14 May, 2012 11:57 Nu aveti nici un cuvant de zis, doamna MARIA STAVROSITU, referitor la Premierea acestor fete de AUR??? Nu vedeti cum ati batjocorit munca si talentul lor? Cum poti premia atat de JIGNITOR - PERFORMANTA?!!? Cătălina Ponor - aur cu echipa, aur la bârnă, argint la sol (8.223 €) Larisa Iordache - aur cu echipa, aur la sol, argint la bârnă (8.223 €) Sandra Izbaşa - aur cu echipa şi aur la sărituri (6.325 €) Diana Bulimar - aur cu echipa (3.162 €) Raluca Haidu - aur cu echipa (3.162 €) Pana si la emisiunea de tot circul numita Romanii au Talent, premiul I a fost de 120.000 euro!!!!! Ati aprobat d-na Maria Stavrositu, in Parlamentul si Guvernului PDList, cel mai Jignitor si Ordinar mod de a rasplati aceste TALENTE REALE, rasplatite cu AUR pe alte meleaguri!!! Cred ca acuma, sunt nevoite sa-si vanda medaliile ca sa traiasca DECENT in mizeria asta de tara pe care ati adus-o in acest hal!