Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţeanca Irina Danu, record de viteză pe A2

ro

13 Mar, 2011 23:13 6571 Marime text

viteya_26800.jpg

Viteză record pe Autostrada Soarelui! O tănâră de 20 de ani a fost prinsă de poliţişti în timp ce conducea cu 229 de kilometri pe oră. Tânără venea dinspre Bucureşti şi se grăbea să se întoarcă acasă. Graba a lăsat-o însă fără permis.

Tânăra care circula cu 229 de kilometri la oră este fiica unui om de afaceri constănţean şi a apărut în presa mondenă, după ce iubitul ei s-a întâlnit cu fotomodelul Bianca Drăguşanu. Pe Facebook, tânăra are la profil o poză făcută în maşina sa de lux.

Irina Danu, fata lui omului de afaceri Crinu Danu, a apărut în presă susţinând că nu a fost nicio clipă geloasă pe ieşirea nocturnă a iubitului ei, Mario Tapangea, cu fotomodelul Bianca Drăguşanu.

Irina este cunoscută drept o tânără mondenă care frecventează cluburile şi cafenele de top din Constanţa.

Tânăra nu a fost singura amendată de poliţişti. Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în timp ce conducea motocicleta fără permis. Acesta a spus că a condus fără permis timp de o săptămână pentru că a picat examenul, la traseu.

Alte zeci de persoane au fost amendate, după acţiunea de duminică a poliţiei rutiere, care a avut ca scop reducerea numărului de accidente.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dj cat 14 Mar, 2011 08:30 pentru Irina : http://www.youtube.com/watch?v=AEjack5xXAQ id in yahoo: DJ_Music_MP3 la viteza asta un avion mic mai are oleaca si decoleaza - trebuie sa avem grija de tine sa nu ti se intample ceva - deci - contact.