Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Cristina Cioran a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Kanal D

ro

26 Aug, 2012 13:59 3158 Marime text

Din 3 septembrie, Cristina Cioran va prezenta emisiunea "Draga mea prietenă" de la Kanal D, împreună cu Paula Chirilă. Cele două au înlocuit-o pe Gabriela Cristea, care a fost concediată prin sms. Cum a primit Cristina Cioran propunerea de a veni la cârma emisiunii?

"Mă bucur foarte tare că am intrat în familia Kanal D, mă bucur că m-am reîntâlnit aici cu foști colegi care-mi sunt foarte dragi și mă bucur nespus că voi întâlni telespectatorii în fiecare dimineață. Vom aveam informații, invitați, muzică bună, noutăți despre fashion, dar și despre industria frumuseții. La '€œDraga mea prietenă' oricine își va găsi locul alături de noi timp de două ore și jumătate. Sunt convinsă că această schimbare ne va aduce numai lucruri bune din toate punctele de vedere. Orice început înseamnă o nouă viață, abia aștept să încep o noua viață alături de Kanal D", a spus Cristina Cioran. Emisiunea va putea fi urmărită din 3 septembrie, de luni până vineri, de la ora 10.00, la Kanal D!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cristina-cioran-prezentatoarea-draga-mea-prietena-kanal-d-inlocit-gabriela-gabi-cristea-fericita-410309.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii