Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Zeci de participanți înscriși la târgul naţional, cu participare internaţională, în domeniul agriculturii - EXPOAGROUTIL-ediţia 26

ro

24 Apr, 2018 14:49 2051 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, organizează, în perioada 03 - 06 mai 2018, în spaţiul exterior al centrului VIVO! Constanţa, cea de-a XXVI-a ediţie a Târgului EXPOAGROUTIL, târg naţional, cu participare internaţionala, în domeniul agriculturii şi industriei alimentare.

Potrivit unui comunicat al CCINA, evenimentul, care va avea loc peste o saptamana, beneficiaza de o prezenta masiva a producatorilor si distribuitorilor de utilaje si inputuri agricole, dar si de material saditor,produse traditionale si viti-vinicole,finantari,asigurari,etc,acest lucru demonstrand faptul ca aceasta manifestare a devenit, pe an ce trece, una din cele mai mari din tara,iar Dobrogea este un punct deosebit de important pe harta tarii, in acest domeniu.

La aceasta editie, printre noutatile care vor fi prezentate se remarca utilajele care vor fi expuse in premiera,atat de partenerul SC.Proagroservice SRL,cat si de catre alti expozanti.

Pana acum sunt inscrisi peste 85 de participanti, pe o suprafata de 15.000 mp,in crestere cu 20% fata de anul trecut si cu 35% mai mult decat anii anteriori,acest lucru demonstrand, inca o data, importanta evenimentului.

In acest an vor participa 30 de expozanti care expun pentru prima data la Constanta, dar se remarca, pe de alta parte, revenirea, printre expozanti, la aceasta manifestare, a peste 10 firme, care nu au mai participat, in ultimii ani, la acest targ.De asemenea, regasim printre expozanti firme din Italia,Grecia,Bulgaria,restul fiind participantii traditionali din Romania.

Implicarea masiva a Asociatiei Producatorilor Privati Agricoli de Cereale si Plante Oleaginoase din jud.Constanta si a LAPAR, a Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Constanţa, dar si a AGRO-TV-ului, vor da  alta motivare fermierilor interesati de noutati, mizand pe participarea lor masiva la intalnirile, cu noutatile din domeniu, pe care le vor gasi la targ.

Ca în fiecare an, şi la această ediţie a târgului EXPOAGROUTIL, participanţii vor avea oportunitatea de a participa la întâlniri de afaceri, de a beneficia de oferte promoţionale, de a lansa comenzi şi de a perfecta contracte.

Deschiderea oficiala va avea loc ,joi 03.05.2018 la ora 11.00,in prezenta a numeroase oficialitati si  personalitati din domeniul agricol si nu numai.

Manifestarea expoziţională EXPOAGROUTIL - ediţia a XXVI-a va putea fi vizitată zilnic, între orele 10.00 - 19.00 (03-05 mai) şi între orele 10.00 - 14.00 (06mai).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii