Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trafic blocat pe Șoseaua Mangaliei. RAJA montează un tronson nou

ro

23 Sep, 2016 17:03 1737 Marime text
Pentru înlocuirea unei porțiuni, cu o lungime de 24 metri din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei, RAJA va bloca traficul rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 22.00, până la ora 08.00 dimineața, pe Șoseaua Mangaliei, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Hatman Arbore și până la intersecția semaforizată cu strada Pandurului.
 
În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe ruta Șoseaua Mangaliei – strada Hatman Arbore - strada Meșterul Manole – strada Pandurului – Șoseaua Mangaliei.
 
Lucrarea este îngreunată de faptul, că din cei 24 metri, pe o lungime de 18 metri, exact pe toată lățimea străzii Șoseaua Mangaliei, se va monta o singură bucată de conductă la o adâncime de 2,5 metri, ceea ce a și dus la blocarea în totalitate a drumului.
 
Având în vedere restricționarea circulației auto pe acest tronson, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. Pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală, iar în zona lucrărilor vor fi două echipaje care vor dirija traficul pe ruta ocolitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii