Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Tineri, prinşi în timp ce confecţionau ţigarete artificiale

ro

08 Jul, 2018 09:49 2511 Marime text
Jandarmii au surprins în Mamaia şi Vama Veche, cinci persoane care aveau asupra lor şase pliculeţe autosigilante transparente, o folie de aluminiu şi o hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie, un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător şi şase jointuri.
 

În perioada 05-08 iulie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 17-28 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şase pliculeţe autosigilante transparente, o folie de aluminiu şi o  hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie,  un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător şi şase jointuri .

              
Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, folia de aluminiu şi hârtia cu fragmentele vegetale şi jointurile găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor, precizează GJM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 08 Jul, 2018 17:08 Detin și eu un aparat de făcut tigarete "artificiale", ce este rău în asta? Chiar nu spuneți că există suspiciuni privind conținutul "autosigilantelor"? Un articol de începător.
  • Roberto robert 08 Jul, 2018 10:16 Țigarete artizanale... Nu artificiale.. O mica scăpare...