Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Suspecți de furt dintr-o mașină parcată reținuți de polițiști. Au încercat să scoată bani din contul victimei cu cardul furat

ro

23 Feb, 2018 09:24 1343 Marime text
Bănuiți de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la accesul ilegal la un sistem informatic, reținuți de polițiștii constănțeni.
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii municipiului Constanța, Grupul de lucru Furturi din Auto, au identificat doi bărbați, de 31, respectiv 49 de ani, din Constanța, bănuți de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 27 ianuarie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța. De asemenea, persoanele sunt bănuite și de sustragerea unui unui card bancar, aceștia încercând să-l utilizeze, cu scopul de a retrage numerar de la un bancomat, de pe raza municipiului Constanța.
 
Polițiștii constănțeni i-au reținut inițial pe bărbați, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 22  februarie a.c., aceștia au fost prezentați Tribunalului Constanța care a emis pe numele bărbaților mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii