Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul turneu de streetball al verii Constanţa Street Play 3x3 indoor

ro

03 Sep, 2015 09:36 2293 Marime text
 
După “Constanța Street Play Schools Battle” , „Constanța Street Play Battle forTomis” şi Constanța “ Street Play Casino Streetball”, oraşul nostru se pregăteşte să găzduiască un nou turneu de streetball Street Play 3x3 Indoor, care va avea loc în perioada 12 – 13 septembrie la Sala Sporturilor. Ca şi până acum, competiţia se va desfăşura la categoriile de vârstă U14, U18, +18 şi +35, atât la feminin, cât şi la masculin. Cele mai mari premii sunt la categoria M+18: 2.400 de lei pentru locul întâi, pentru locul al doilea, 1.200 de lei, iar pentru cel de-al treilea, 800 de lei.
 
Competiţia este organizată de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor şi Asociația Black Sea Equilibrium în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa cu sprijinul Consililului Judeţean Constanţa şi a Primăriei Constanţa.

“Turneele organizate de echipa Constanta Street Play au dat întotdeauna dovadă de profesionalism, seriozitate şi pasiune. Laitmotivul fiecărui turneu îl reprezintă jucătorul, individul venit să joace baschet. El stă la baza tuturor eforturilor noastre de a crea o competiţie unică prin organizare, spectacol şi premii. Constanta Street Play este competiţia de care te îndrăgosteşti inevitabil, este competiţia care te face mai bun şi care îţi oferă cele mai mari satisfacţii. Astăzi, sportul este cel mai bun mod de a sprijini tinerii pe drumul cel bun și de pe străzi! Sportul formează personalitatea tinerilor și, prin urmare îi încurajează să gândească în mod corespunzător și în cele din urmă sai și exprime opinia! Ne dorim cât mai mulți tineri posibil de a practica sport și atrage atenția asupra lor! Prin acest  tip de evenimente, tinerii vor avea posibilitatea de a influența mediul în care trăiesc în și de a scăpa de negativitatea de zi cu zi”, a declarat Andrei Talpeș, președintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor.
Constanţa Street Play 3x3 indoor face partea din European Week of Sport care are loc între 7 şi 13 septembrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii