Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Sperau să scape de închisoare, însă oamenii legii le-au dat de urmă

ro

21 Sep, 2016 14:33 1053 Marime text
Un bărbat de 38 de ani din Constanța a ajuns ieri în arestul IPJ Constanța, după ce a fost prins de polițiștii Serviciului Investigații Criminale. Tribunalul Constanța emisese pe numele un mandat internațional de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
 

Alți cinci bărbați dați în urmărire au fost prinși și trimiși după gratii ieri, de către polițiștii constănțeni.
 
De exemplu, polițiștii din cadrul  Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Mircea Vodă, i-au dat de urmă unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Mircea-Vodă – județul Constanța, pentru care Judecătoria Sinaia emisese un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni închisoare. Individul a fost dus în arestul Penitenciarului Poarta Albă.
 
După gratii a ajuns ieri și un tânăr de 31 de ani din Năvodari, condamnat de Judecătoria Constanța la 1 an și patru luni de detenție pentru loviri sau alte violențe.
 
Șase luni va sta după gratii și un bărbat din Techirghiol condamnat tot de Judecătoria Constanța.
 
Polițiștii din Ovidiu i-au depistat pe doi tineri de 19 și respectiv 21 de ani din localitatea, care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei de un închisoare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Și cei doi au ajuns tot în custodia autorităților de la Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii