Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Propunere de arestare preventivă pentru doi bărbaţi care ar fi adus în stare de inconştienţă o persoană

ro

07 Apr, 2016 11:56 2103 Marime text
 
Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Stan Aurelian şi Dobruş Vicenţiu-Alexandru, ambii cercetaţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că, în noaptea de 5 decembrie 2015, în jurul orei 04.00, împreună cu alţi doi autori necunoscuţi, au agresat-o pe persoana vătămată F. M. în timp ce se afla pe bulevardul Tomis din Constanţa, în apropierea clădirii Instituţiei Prefectului, aducând-o în stare de inconştienţă, aplicându-i electroşocuri şi lovind-o cu pumnii, picioarele şi alte corpuri dure, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 130-140 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.  
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii