Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Prinși de jandarmi când încercau să vândă DVD-uri piratate

ro

10 Oct, 2016 10:44 1479 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 153 de DVD-uri.
 
Ieri dimineață, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat o acţiune punctuală în zona „Târgului Duminical” din Constanţa unde au surprins  trei persoane cu vârste cuprinse între 47-56 ani, în timp ce comercializau fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 153  produse purtătoare de drepturi de autor şi drepturi conexe,(fonograme, videograme) DVD-uri  aflate în carcase de plastic.
 
Pentru că nu au putut prezenta documente de provenienţă a mărfii, jandarmii le-au întocmit procese verbale de sesizare a organelor de urmărire penală pentru oferirea, distribuirea, deţinerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii, faptă prevăzută sancționată penal, iar bunurile au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.
 
Actele de constatare şi DVD-urile vor fi predate la IPJ Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru continuarea cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii