Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Prins a treia oară în timp ce vindea ţigări de contrabandă. Cu ce amendă s-a ales

ro

06 Feb, 2019 12:00 1951 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat marţi 210 amenzi contravenționale în valoare totală de 41.470 lei.

Dintre acestea, 23 de abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 13 pentru cersetorie, consum de alcool în alte locuri decat cele permise, încălcarea unor reguli de conviețuire socială și bună vecinătate, 94 încălcări ale legislației rutiere, 63 pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 7 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind fumatul într-un spațiu public în care acest lucru este interzis, 3 pentru exercitarea unor acte de comerț ilicit, etc.

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 09.30, polițiștii locali au depistat o persoană care oferea spre vanzare 20 de pachete cu tigări fără timbru accizabil.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, acționa în zona Piața Grivița din municipiul Constanța și nu se află la prima abatere de acest gen, fiind depistat pentru a treia oară în decurs de aproximativ o lună de zile.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 lei.
Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de țigări fără timbru.

 Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, indiferent de intervalul orar, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Sursă foto: Poliţia Locală Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii