Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Polițiștii, prezenți în Piața Ovidiu, în noaptea de Revelion

ro

31 Dec, 2018 13:34 1810 Marime text
Zeci de poliţişti constănţeni, din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale vor fi prezenţi la datorie, în timpul petrecerii de Anul Nou, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică şi prevenirea faptelor antisociale. Oamenii legii vor veghea pentru ca petrecerea dintre ani să se desfășoare în condiții de siguranță, fără incidente nedorite, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Pentru a sărbători în siguranță, dacă alegeți să participați la spectacolul de Revelion care se va desfăşura în Piaţa Ovidiu, polițiștii constănțeni vă recomandă:
  • Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime!
  • Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător și nu  legaţi prietenii cu cele care manifestă un comportament deviant!
  • Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute sau despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp!
  • Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele!
  • Nu consumaţi substanţe interzise sau alcool în exces şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera!
  • Nu participaţi la jocurile de noroc clandestine, organizate de persoane care profită de naivitatea celor tentaţi de câştiguri facile şi sesizaţi, de îndată, poliţiştii!
  • Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi, învăţaţi-i că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră şi că trebuie să spună întotdeauna unde şi cu cine pleacă!
  • Învăţaţi-i pe cei mici cum să reacţioneze în situaţia în care se rătăcesc, asiguraţi-vă că aceştia cunosc numele complet al părinţilor, numărul de telefon, precum şi adresa acestora! 

Sfatul polițiștilor rutieri este să lăsaţi vehiculele în parcări sau, pe timpul nopţii, în zone iluminate, fără a lăsa la vedere, bunurile de valoare!
 

Poliţiştii constănţeni vor acţiona în întregul judeţ, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale şi pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă a celebrării Anului Nou 2019!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii