Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Politia cauta un barbat disparut de la domiciliu

ro

03 Jun, 2010 17:08 2138 Marime text

lungu_virgil_roman.jpgUn bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Eforie Nord este căutat de poliţişti. Virgil Roman Lungu a dispărut de la domiciliul său pe data de 1 iunie. Potrivit soţiei, bărbatul a plecat voluntar de la domiciliu cu un autoturism marca Mercedes, de culoare verde kaki, cu numărul de înmatriculare PH-57-YSB, fără a specifica destinaţia iar până în prezent nu a mai revenit.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112. La momentul dispariţiei bărbatul purta pantaloni blue-jeans, bluzon cu mânecă lungă, de culoare verde deschis, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare maro.

Semnalmentele după care poate fi identificat sunt: înălţimea 1.80 m, 85 kg., păr de culoare negru, ondulat, tuns scurt, ochi căprui de mărime mijlocie, ten deschis, pe piciorul, drept în zona genunchiului prezintă o aluniţa de aproximativ trei centimetri, iar pe piciorul stâng, în zona genunchiului, la partea interioară are o cicatrice provenită în urma unei operaţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii