Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Plouă iar? Iar? Asta spun și meteorologii. Dar când?

ro

27 May, 2016 06:41 3444 Marime text
Meteoplus spune că vremea va continua sã se încălzească, dar va fi în general instabilă în jumătatea de est a ţării şi la munte unde, îndeosebi dupã-amiaza şi seara, vor fi înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.
 
Vor fi condiţii de grindină şi, pe arii restrânse, se vor mai cumula cantităţi de apă de peste 15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi de la 19...20 de grade pe litoral şi în depresiuni, pânã în jurul a 28 de grade în Câmpia de Vest; minimele termice se vor încadra între 8 şi 17 grade, uşor mai scăzute în depresiunile intramontane. Spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.
 
La Constanța vremea.ido.ro spune că, după amiază, vor fi averse, posibil tunete, maxima zilei 21°C, vântul va bate din NNE cu viteze între 15 şi 30 km/h iar cantitatea de precipitații va ajunge la 1 l/m².
Acum, la ora postrării acestei știri, în județul Constanța sunt 13 grade Celsius la Adamclisi, 14 la Mangalia și Medgidia, și 15 la Constanța și Hârșova.
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii