Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Petrecăreţi care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul, amendaţi de poliţiştii locali

ro

31 Aug, 2018 19:10 5412 Marime text
Astăzi, 31.08.2018, în jurul orelor 16.45 politiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locala Constanţa au sancționat contravențional o femeie în vârsta de 53 de ani din municipiul Constanța și care era responsabila de organizarea unei petreceri cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.

La eveniment participau mai multe persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada Dacia din centrul orașului Constanta, precizează DGPL Constanţa.

Persoanei în cauza i s-a aplicat o amendă contravențională de 500 lei, iar domeniul public a fost eliberat și zona igienizată de către participanții la eveniment.

"Facem mențiunea că, principalul obiectiv de control al activităților derulate pe linia menținerii ordinii și liniștii publice vizează respectarea normelor privind buna vecinătate prin desfășurarea petrecerilor în limitele admise de lege ( muzica să fie la un nivel admis și de intensitate decentă), dar și siguranța rutieră a participanților la trafic sau la eveniment", menţionează DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii