Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Peste 70 de participanţi, la proiectul pilot ” Tineri împotriva corupției - Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate”

ro

09 Aug, 2018 19:52 1052 Marime text
Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Consiliul Județean Constanța, Direcția Generală Anticorupție prin Serviciul Județean Anticorupție Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează, în perioada 13 – 19.08.2018,  etapa finala a proiectul pilot ” Tineri împotriva corupției - Gândesc, Vorbesc și Acționez Pro-Integritate”.

Etapele eliminatorii s-au desfășurat la Piatra Neamț și Sibiu, respectiv Centrele de Agrement Oglinzi și Râul Sadului
Competiția, găzduită de Centrul de Agrement Eforie Nord ”LUMINIȚA”, va pune față în față echipe din județele Neamț, Sibiu și Constanța ce vor dezbate teme de interes din domeniu, contribuind astfel la formarea, dezvoltarea şi exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare în spațiul public, precum şi la dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice a tinerilor participanti, precizează DJST Constanţa.

Scopul proiectului este cultivarea unei atitudini critice, logice și raționale în rândul tinerilor, conștientizarea valorilor cetățeniei active și democratice, prin înțelegerea informată a realităților sociale, susținerea dialogului interetnic și a nondiscriminării, dezbaterea argumentată și exersarea atitudinii tolerante și deschise față de diferențele sociale, etnice, economice, de sănătate, de gen etc., care pot constitui bariere în comunicare.


De asemenea, cei 71 de copii, vor desfasura activitati in incinta Centrului de tineret Ion Creanga din Tuzla, vor vizita Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanţa și Nava Școala Mircea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii