Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Persoane condamnate la închisoare, depistate și încarcerate la penitenciar. Ce pedepse au primit acestea

ro

26 Nov, 2017 16:53 2266 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au pus în executare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Au ajuns după gratii persoane condamnate pentru tentativă de omor, proxenetism, tulburare a ordinii și liniștii publice, tâlhărie și complicitate la furt calificat. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au depistat o femeie, de 44 de ani, din Ovidiu, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.
 
La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 31 de ani, din orașul Cernavodă, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 9 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.
 
La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Comana, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.
 
La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
 
La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.
 
Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii