Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa, pe harta "oamenilor legii" acuzaţi de corupţie

ro

24 Nov, 2010 07:30 3605 Marime text

combo-harta-copy.jpgProcurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reţinut şapte persoane în dosarul clanului Nuredin. Fraţii interlopi Beinur şi Erchin Nuredin sunt acuzaţi de şantaj, instigare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, evaziune fiscală şi delapidare.

cristinel-nitoi.jpgReţinut pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanei şi favorizarea infractorului a fost şi ofiţerul de poliţie judiciară Cristinel Niţoi. Potrivit Parchetului General, începând cu anul 1999, Erchin şi Beinur Nuredin, împreună cu alte persoane din anturajul lor, percepeau taxe de protecţie de la diverşi oameni de afaceri în schimbul promisiunii că îşi vor putea derula în linişte afacerile pe litoral. Taxele de protecţie se ridicau la câteva mii de euro anual. Dacă părţile vătămate depuneau plângeri penale la poliţie, inculpaţii, cu sprijinul adjunctului comandantului Poliţiei Neptun, Cristinel Niţoi, reuşeau să pună capăt cercetărilor în cauzele respective şi să muşamalizeze aflarea adevărului, prin obţinerea unor soluţii de netrimitere în judecată. Poliţistul acorda sprijin membrilor clanului Nuredin, direct sau indirect, contribuind prin acţiunile lui la exercitarea de presiuni asupra părţilor vătămate. Pentru a-şi pune în aplicare planurile, membrii clanului recurgeau de cele mai multe ori la ameninţări cu moartea.

Continuarea pe http://www.gandul.info/news/harta-oamenilor-legii-acuzati-de-coruptie-cum-comenteaza-cristian-tudor-popescu-si-liliana-ruse-situatia-din-mai-7742829

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • HALIL OSMAN 24 Nov, 2010 21:59 Unchiul fratilor afost schimbat din functia de presedinte la geamia ESMAHAN SULTAN cu un enorias care frecventeaza zilnic geamia ceace nu l-ea convenit famigliei NUREDIN SIII>>> lui YUSUF MUUURAT ca nu mai ajungeau la incasarile zilnice de la turisti,au chemat tiganii traficanti de carne vie si tigari ,care i-au amenintart pe enoriasi ca sunt niste tarani venetici in MAGALIA,au anulat alegerile si L-AU pus PRESEDINTE AL COMUNITATIIpe..GHICITI??? pe ERCHIN NUREDIN... fara comentarii .DOAR o intrebare lui MUUURATURA :: ITI place MUUURAT??
  • MY MUIANOS POLTIA RUMENA 24 Nov, 2010 18:45 A-TI UITAT SA-L TRECETI SI PE NICOALE EMILIAN SEFUL POTEREI DIN CERNAVODA..OMUL PROXENETILOR,INTERLOPILOR DROGATILOR DIN CERNAVODA..OMUL CARE SI-A ACTIVAT NEVASTA IN POLITIE LA 48 DE ANI,OMUL CARE SI-A CONSTRUIT O VILA CU 28 DE CAMERE SI SI-A INCHIRIAT-O FIRMEI COLAS,SI-A FACUT O CASA DE VACANTA INTR-O ZONA PROTEJATA SI ESTE SEFUL MOTORINEI PE DUNARE.. SI ARE 10 MASINI DE LUX..
  • gheara 24 Nov, 2010 11:37 ce fata de om cu patru clase are!!!!!!! cum a ajund acest analfabet sef la neptun!!!!!!!
  • edy 24 Nov, 2010 08:42 din cauza acestui amarat de la Mangalia credeti ca a ajuns Constanta pe lista celor mai corupte judete??? ha ha...amuzant!