Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Opt suspecţi reţinuţi de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța. Sunt suspectaţi de furt calificat

ro

20 Jun, 2018 22:20 1609 Marime text
În urma celor 16 percheziții desfășurate de polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Constanța,  sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore.
 
Potrivit IPJ Constanţa, în urma activităților desfășurate, polițiștii au reținut în sarcina acestora 10 infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în perioada februarie – mai 2018, pe raza județelor Tulcea și Constanța.
 
Bărbații în cauză au fost introduși în C.R.A.P. al IPJ Constanța iar la data de 21 iunie a.c., vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Totodată, polițiștii constănțeni au formulat propunere de arestare preventivă, în lipsă, față de alți trei bărbați, care fac parte din același grup infracțional organizat.
 
În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au  ridicat mai multe unelte folosite la comiterea de infracțiuni, un autoturism, două telefoane mobile, toate provenite din furturi, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.
 
Valoarea totală a prejudiciul creat este de aproximativ 144.685 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii