Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Nori, nori, nori. Numai atât? Ce spun meteorologii pentru azi. Priviți imaginea

ro

21 May, 2016 07:24 2185 Marime text
Cerul va fi variabil în vestul, nord-vestul şi nordul ţãrii, iar în celelalte regiuni, va prezenta înnorãri şi va ploua, spune pe site-ul său meteoplus.
 
Ploile, îndeosebi cu caracter de aversã, în general slabe cantitativ, însoţite şi de descãrcãri electrice, vor fi mai frecvente în a doua parte a zilei şi seara, pe arii mai extinse în Oltenia, jumãtatea de sud a Banatului şi în cea de vest a Munteniei, zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, centrul şi sudul Moldovei.
Vor mai fi posibile cãderi de grindinã. Noaptea, astfel de manifestãri, specifice instabilitãţii atmosferice, vor deveni izolate. Vântul va sufla slab pânã la moderat cu intensificãri de scurtã duratã, în timpul ploilor. Din punct de vedere termic, vremea va fi apropiatã de normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în Subcarpaţii Getici, pânã în jurul a 25 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade.
 
Totodată vremea.ido.ro ne spune pentru Constanța: ”în mare parte înnorat, maxima zilei 20°C, vânt ESE între 10 şi 15 km/h, șanse de precipitații 0%”.
Temperaturi la ora 07.00 înregistrate la stațiile meteo de pe teritoriul județului Constanța: 12,4 grade la Adamclisi, 12,5 la Hârșova, 13,2 la Cernavodă, 13,4 la Medgidia, 15,8 la Constanța, 16,1 la Mangalia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii