Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Noi amănunte în dosarul morţii judecătoarei Mihaela Şerban (video)

ro

06 Jun, 2019 12:37 3906 Marime text
Viorel Teliceanu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, face noi precizări în cazul judecătoarei

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 23 martie, la ora 16.10, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecţie și a intrat în coliziune cu un automobil Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dinspre bd. Tomis, dar şi cu un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia.    Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei de pe triciclu şi a celor doi bărbaţi, conducători auto. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iulian 06 Jun, 2019 15:59 Cu siguranță nu publicati comentariul anterior . Dacă ar fi fost laude il publicati de două ori si nu doar la acest articol. Aveați grija sa apara la mai multe. Încă odată RUSINE pentru astfel de articole. Articole care sunt in proportie de 80-90%.
  • Iulian 06 Jun, 2019 15:55 Cel mai tare ziar!!!! Care sunt "noile amanunte"?????? Numele judecatoarei!!?!! sau.... al procurorului????!!!!!...sau prezentarea cazului!!!!. Am inteles noutatea era ca ati reamintit cazul. Sunteți jalnici ,din ce in ce mai jalnici la fel ca si colegii de la telegraf si cuget liber. Pierdeți timpul degeaba . Rusine!